top of page
designers arbets~~POS=TRUNC

JOBBA MED OSS

Arbetsplatsen där vi andas & lever framtidens teknik

Kickstarta din karriär tillsammans med Sveriges bästa konsultkår

SDNit är en arbetsplats mer än vad jag vågade hoppas på! Det som andra it-bolag säger att dom har, har vi här på riktigt.

Bill Tell, System Developer på SDNit

Låt oss bli ett bättre VI!

Vi strävar efter att vara den ultimata arbetsgivaren för dig som arbetar inom SecOps, DevOps, NetOps eller IT-Management. Vår målsättning är att skapa en miljö där du ständigt kan utvecklas i rätt riktning.

Vi väljer noggrant våra medarbetare eftersom varje individ är betydelsefull för oss. Det är avgörande att du passar in för att vi ska kunna skapa de bästa förutsättningarna för ett långvarigt samarbete. Vår satsning på kompetensutveckling är stark – tillsammans med din chef utformar du en solid plan som kontinuerligt justeras för att säkerställa din framgång.

Viktigast av allt är vår gemenskap och arbetsglädje. Hos oss hittar du en sammansvetsad grupp av teknik-entusiaster som delar samma mål och strävar efter att alltid vara i framkant. Vi stöttar och inspirerar varandra aktivt där SDNit genomsyras av en stark teamkänsla, kompetensdelning och en fantastisk arbetskultur som präglar vår identitet. Vi ser det som vår uppgift att skapa bra förutsättningar för dig som konsult att trivas.

Maximerad konsultglädje.

 

Är du redo att ta nästa steg i din karriär med oss?

external-file_edited.jpg

Byggt för konsulter 

SDNit startade 2011 och är byggt av konsulter för konsulter. Här är ett hem för techentusiaster som brinner för att ligga i teknikens framkant och sätter kundernas utveckling i fokus. Med expertis inom SRE/Cloud/DevOps, SecOps/Automation, Network/Automation och mer, strävar vi efter att göra verklig skillnad för våra kunder.

 

Vi värdesätter teknologi över ekonomi, kvalitet över tillväxt och mindset över CV. Här kan du växa både personligt och professionellt med möjlighet till vidareutbildning och kurser. Här är vi alla måna om varandra där teamwork inte är ett floskler, utan där vi är ett dunderteam på riktigt! Vi tycker om att ha kul och strävar efter att vara en arbetsplats där man längtar efter måndag!

“Jag ville skapa ett it-konsultbolag jag själv ville jobba på!”

Stefan Hedenström, vd & grundare på SDNit

Förmåner
för maxad
konsultglädje

 Perk #1  

 Perk #2  

Utbildning &
vidareutveckling

Hälsa &
friskvård

Vi tror på dig och investerar alltid i dig som SDNitare i vidareutbildning som får dig att växa och glänsa. Dina drömmar är våra drömmar – tillsammans gör vi dem till verklighet!

 Perk #4 

Föräldra-
lön

Välj inte mellan arbete och familj. Vi ser till att ge dig trygghet när det väl är dags att vara med din familj. Med vårt stöd kan du fokusera på det som verkligen betyder mest.

 Perk #7 

Resor &
aktiviteter

Här värdesätter vi gemenskap! Därför ser vi till att anordna kul aktiviteter som familjedagar, kick-offer och massa annat som stärker teamandan. Dessutom reser vi årligen till fjärran plats.

Vi tror att en god hälsa är nyckeln till framgång. Därför erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag och en bra sjukvårdsförsäkring för att boosta ditt välbefinnande. 

 Perk #5  

Frukost på
kontoret 

Varför inte kickstarta dagen med en pangfrukost? På kontoret kan du komma förbi och äta en riktigt god frukost tillsammans med dina kollegor. Riktig lyx!

 Perk #8  

Interna
teknikprojekt

Intern teknikutveckling är vårt DNA. Därför har vi gemensamma teknikprojekt där du som är med och utvecklar också får en bit av kakan när vi lanserar lösningen.

 Perk #3  

Pension &
rådgivning

Din pension är också viktig för oss. Därför tillhandahåller vi förmånliga pensioner och rådgivning för att du ska ha det bra även som äldre. Vi ser till att du blir omhändertagen. 

 Perk #6  

Flexibelt
arbete

Vårt kontor ligger i hjärtat av Stockholm, men har du inte möjlighet att komma in så kan du jobba från vilken plats du vill. Varför inte ta en vecka på vårt nya kontor i Spanien?

 Perk #9 

Förmåns-
portal

Behöver du nya gears? Vi har rabatterna på allt mellan himmel och jord. Här kan du välja och vraka bland ett brett utbud av schyssta grejer du behöver. Inte helt fel det!

Lär känna några
av våra konsulter

Upptäck livet på SDNit genom våra kollegors ögon

Speakers
Kodningsstation

KARRIÄR

Kickstarta din
karriär hos oss

Vi skapar lösningar som bygger på unik design och teknik i toppklass – precis som vårt team.

Lediga tjänster

DevOps Engineer

Stockholm

Är du en rockstar på DevOps och brinner för att hitta de absolut bästa lösningarna för dina kunder? Då är du vår nästa stjärna! ⭐️

Network Engineer

Stockholm

Är du duktig på att skapa och optimera nätverkslösningar och hjälpa kunder realisera sin nätverkspotential? 🚀 Se hit!

Inga lediga jobb inom ditt område? 
Vi letar alltid nya stjärnor! Skicka oss ditt cv, så tar vi det därifrån.

bottom of page