top of page

Jobba hos oss

Bli inte bara en av oss, låt oss bli ett bättre VI tillsammans!

Är du techig, social, brinner för kompetensutveckling, älskar att hitta den bästa lösningen för kund? Då kanske du är vår nästa Stjärna!

Hos oss kan du jobba som expert-/specialistkonsult inom DevOps Infra/Cloud. Besitter du stort fokus på automatisering samt djup kunskap inom programmering?

Inom rollen som DevOps-konsult arbetar vi med automatisering, scripting, utveckling och arkitektur, i en kontinuerlig vidareutveckling och förbättring gentemot våra kunders interna verktyg och system, i bl a Python, Linux, Consul, Elastic, Ansible.

Hos oss kan du även jobba med nätutveckling hos en operatör, med nätverksautomatisering på en myndighet, nätverkslösningar i molnet hos ett Fintechbolag eller varför inte med drift/implementering på de största Enterprise företagen i Sverige?

Är du en expert-/specialistkonsult inom SecOps? Har du fokus och erfarenhet av modernisering och effektivisering inom området? Är du en IT-säkerhetsspecialist inom infrastruktur med expertis på Linux/Windows i botten?

Eller är du vår nya IT-managementkonsult som vill leda ovan typ av teknikteam ute hos våra kunder?

Har du svarat ”ja” på någon av ovanstående frågor, och känner passionen!? Tveka då inte att höra av dig till oss! Vi tror då, att just du är vår nästa stjärna på denna familjära arbetsplats med konsultglädje i fokus, där vi alla är måna om varandra och TEAM-work inte är ett floskler, utan vi är ett DUNDERTEAM på riktigt!

olena-sergienko-dIMJWLx1YbE-unsplash.jpg
maranda-vandergriff-7aakZdIl4vg-unsplash.jpg

Vem letar vi efter?

Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren för dig som jobbar inom nischen SecOps, DevOps, NetOps eller IT-Management. För oss handlar det om att erbjuda en miljö som gör att du ständigt kan utvecklas i rätt riktning.

Varje medarbetare är viktig, därför väljer vi att vara selektiva när vi rekryterar. Det är helt enkelt viktigt att du passar in, annars är det svårt att erbjuda bästa möjliga förutsättningar för ett långt samarbete. Vi fokuserar dessutom stenhårt på kompetensutveckling. Du och din chef tar fram en gedigen plan för din kompetensutveckling. Den här planen revideras kontinuerligt och följs noggrant upp.

Men viktigast av allt, vi har kul och jobbar tillsammans. Vi hjälper och inspirerar varandra. Hela företaget drivs på ett sätt där laganda, kompetensspridning och en grym arbetskultur är inbyggt i vårt DNA.

Är du redo att ta nästa steg i din karriär?

bottom of page