top of page

Karriär på SDNit

Network Engineer

Är du en stjärna på att skapa och optimera nätverkslösningar? 🌐 Drivs du av utmaningen att föra företag genom det komplexa nätverkslandskapet? Då är du den vi söker!

Stockholm

Om jobbet

Vi letar nu efter en Network Engineer som är redo att vara en central nyckelspelare för att hjälpa våra kunder att realisera sin nätverkspotential. Som Network Engineer hos oss kommer du att vara den som planerar, implementerar och optimerar nätverkslösningar. Du kommer vara spindeln i nätet som säkerställer stabil drift och hög prestanda i deras nätverksmiljö. Ditt arbete kommer att inkludera allt från design till felsökning.

 

Du kommer också arbeta med att:​

  •  Designa och implementera nätverkslösningar för optimal prestanda och säkerhet.

  • Ansvara för kontinuerlig övervakning och optimering av nätverksinfrastruktur.

  • Samarbeta med kunder och interna team för en sömlös nätverksmiljö.

  • Utföra felsökning och incidenthantering för snabba och effektiva svar vid nätverksstörningar.

  • Automatisering från nyetablering till redan etablerade processer.

Om dig

Vi söker dig som är en erfaren Network Engineer med djup kompetens inom nätverk och datacenter. Du bör vara bekant med tekniker som routing, switching och brandväggar samt ha erfarenhet av att arbeta med olika leverantörsspecifika hårdvaror/mjukvaror. Certifieringar eller motsvarande är meriterande.

 

För oss är personligheten lika viktig som tekniska färdigheter. Vi värdesätter att du är prestigelös, ödmjuk och har en naturlig fallenhet för samarbete. Du är en lagspelare som trivs med att dela kunskap och erfarenheter med dina kollegor. Om du är en självgående problemlösare som trivs i ett fartfyllt team, så är du precis den vi letar efter. Din förmåga att anpassa dig till nya teknologier och utmaningar är en viktig tillgång.

 

Meriterande är också om du är duktig eller har starkt intresse för nätverksautomation.

 

Låter det här som din nästa utmaning? Skicka in din ansökan idag och bli en del av vårt dedikerade team!

bottom of page