top of page

Karriär på SDNit

DevOps Engineer

Är du en passionerad teknikentusiast som brinner för kompetensutveckling? 🚀 Sätter du samarbete och gemenskap på arbetsplatsen högst upp på listan, och trivs med att arbeta i team? Då är du vår nästa kollega!

Stockholm

Om jobbet

Vi söker nu en DevOps Engineer som är redo att vara en central nyckelspelare för att hjälpa våra kunder att realisera sin tekniska potential. Som DevOps Engineer hos oss kommer du att vara den som går ut och hjälper våra kunder att implementera, vidareutveckla och optimera DevOps-lösningar. Ditt arbete kommer också att inkludera automatisering och scriptning, där du kommer använda verktyg som Ansible och Python för att optimera processer.

 

 

Du kommer också arbeta med att:​

  • Vara ansvarig för kontinuerlig integration och kontinuerlig leverans (CI/CD) för effektiv mjukvaruleverans.

  • Övervaka och optimera molnbaserade infrastrukturer för hög tillgänglighet och prestanda.

  • Samarbeta med kundens utvecklings- och driftsteam.

  • Utföra felsökning och incidenthantering för snabba och effektiva svar på driftsstörningar.

  • Automatisera och optimera processer med verktyg som Ansible och Python.

  • Guida utvecklingsteam i hur de jobbar på bästa sätt.

Om dig

Vi söker dig med 3-4 års erfarenhet inom liknande roll, med kunskap inom publika moln som AWS, Azure eller Google Cloud, samt expertis inom CI/CD-verktyg som GitHub Actions, GitLab eller Jenkins. Meriterande är erfarenhet av automation och konfigurationshantering med verktyg som Ansible, Chef eller liknande. Kunskap i Docker och gärna även Kubernetes är viktigt. Erfarenhet av programmering eller scripting i Python, Go eller liknande är ett stort plus. 

För oss är personlighet lika viktig som tekniska färdigheter. Vi värdesätter ödmjukhet, samarbetsvilja och en naturlig fallenhet för att arbeta i team. Om du är en lagspelare som gärna delar kunskap och erfarenheter med dina kollegor, och om du trivs i en miljö där självgående problemlösare blomstrar, då är du precis den vi letar efter. Din förmåga att anpassa dig till nya teknologier och utmaningar är en viktig tillgång.

Meriterande om du har starkt intresse för SRE och vill växa och utvecklas inom området!

bottom of page