top of page
designers arbets~~POS=TRUNC

РАБОТЕТЕ СО НАС

Работното место каде дишиме и живееме со технологијата на иднината

Започнете ја вашата кариера заедно со најдобрите консултанти во Шведска


SDNit е работно место повеќе од она што смев да се надевам! Она што другите ИТ-компании тврдат дека го имаат, ние го имаме вистинито тука.

Bill Tell, развивач на системи во SDNit.

Да станеме подобро НИЕ!

Ние се стремиме да бидеме најдобриот работодавач за оние кои работат во SecOps, DevOps, NetOps или IT-Managment. Нашата цел е да креираме околина во која можеш постојано да се развиваш во правилната насока.

Ги избираме нашите вработени внимателно, бидејќи секој индивидуум е важен за нас. Есенцијално е да се вклопуваш за да можеме да создадеме најдобри услови за долгорочна соработка. Нашето инвестирање во развој на компетенции е силно - заедно со твојот шеф, ќе креирате стабилен план кој постојано ќе се прилагодува за да гарантира твој успех.

Најважното од сè е нашата заедница и задоволството од работа. Кај нас ќе најдете здружена група на технички ентузијасти кои имаат исти цели и постојано се стремат да бидат напред пред другите. Ние се поддржуваме и навистина се надградуваме еден со друг каде SDNit има главна улога со силно чувство за тим, споделување на компетенции и фантастична работна култура која го обележува нашиот идентитет. Ние го гледаме како наша задача да креираме одлични услови за вашиот успех како консултант. Максимално задоволство на консултантите.

 

Дали сте спремни да го направите следниот чекор во вашиот кариера заедно со нас?

external-file_edited.jpg

Изградено за консултанти 

SDNit е изградено од консултанти, за консултанти. Ова е дом за технички ентузијасти кои се воспалуваат за да бидат на предницата на технологијата и ставаат развојот на клиентите во фокус. Со експертиза во SRE/Cloud/DevOps, SecOps/Automation, Network/Automation и повеќе, се стремиме да направиме вистинска разлика за нашите клиенти.

Ние ги цениме технологијата пред економијата, квалитетот пред растот и мислењето пред биографијата. Тука можеш да растеш како личност и професионалец со можност за додатно образование и курсеви. Тука сите сме внимателни еден кон друг каде тимската работа не е само фраза, туку ние вистински сме еден јак тим! Ние сакаме да се забавуваме и се стремиме да бидеме работно место каде секој се радува на понеделник!

"Сакав да креирам ИТ консултантска компанија во која и сам би сакал да работам!"

Стефан Хеденстром, извршен директор и основач на SDNit

Бенифиции за максимално задоволство на консултантите

 Perk #1  

 Perk #2  

Обуки и надградба
на знаења

Здравје и
фитнес

Веруваме во вас и секогаш инвестираме во вашиот развој како член на SDNit, со обуки што ќе ви помогнат да растете и. Вашите соништа се наши соништа - заедно ги претвараме во реалност!

 Perk #4 

Родителско
одмор

Не избирајте помеѓу работа и семејство. Се грижиме да ви обезбедиме безбедност кога ќе биде време да бидете со вашето семејство. Со нашата поддршка, можете да се фокусирате на она што вистински значи најмногу.

 Perk #7 

Патувања и активности

Тука ја цениме заедницата! Затоа се грижиме да организираме забавни активности како денови за семејства, почетоци и многу други кои го засилуваат тимскиот дух. Освен тоа, секоја година патуваме на далечни места.

Веруваме дека доброто здравје е клучот кон успехот. Затоа нудиме генерозна накнада за фитнес и одлична здравствена застапеност за подобрување на вашето благостанување.

 Perk #5  

30 дена
одмор

Тука, ќе имаш 30 дена одмор за уживање во опуштање, авантури и забава со твоите најблиски. Веруваме дека ова ќе ти донесе неверојатен замај на енергија и среќа, што ќе се одрази и на работата и на личниот живот.

 Perk #8  

Интерни технички проекти

Интерното техничко развој е во нашата ДНК. Затоа имаме заеднички технички проекти каде што вие, како дел од развојниот тим, добивате дел од тортата кога ќе ја лансираме решението.

 Perk #3  

Пензија и
советување

И вашата пензија е важна за нас. Затоа обезбедуваме добри пензиски планови и советување за да имате добро пензионерски денови. Се грижиме за вашето добро и во староста.

 Perk #6  

Гъвкава
работа

На нашето место, имаш можност да работиш од каде што сакаш. Зошто да не поминеш недела во нашиот нов офис во Шпанија?

 Perk #9 

Бенифициентски портал

Дали ви требаат нови алатки? Ние имаме попусти за сè, од небото до земјата. Тука може да избирате од широк асортиман на одлични работи кои ви се потребни. Не е лошо, нели?

Upoznajte neke od naših konsultanata

Откријте го животот во SDNit преку очите на нашите колеги

Speakers
Kodningsstation

КАРИЕРА

Започни ја својата кариера кај нас

Ние креираме решенија кои се базираат на уникатен дизајн и технологија од врвен квалитет - точно како нашиот тим.

Слободни работни позиции

DevOps Engineer

Стокхолм

Дали си експерт во DevOps и имаш голема желба да ги најдеш најдобрите решенија за твоите клиенти? Тогаш ти си нашата следна ѕвезда! ⭐️

Network Engineer

Стокхолм

Дали си стручен во креирањето и оптимизирањето на мрежни решенија и помагаш на клиентите да го реализираат својот мрежен потенцијал? 🚀 Погледни овде!

Нема слободни работни места во твојата област?
Ние секогаш бараме нови ѕвезди! Испратете ни го вашето CV.

bottom of page