top of page

Контактирајте не!

Вратата ни секогаш е отворена за разговор за технологија. Пополнете го формуларот тука, за да разговарааме повеќе!

Драго ни е што чуваме од вас! Ќе ве контактираме што е можно поскоро.

robot-right-2.png

Kungsgatan 60

111 22 Stockholm

  • LinkedIn
bottom of page