top of page
sdnit-symbol-white.png

Располагаме со експерти во DevOps, NetOps, SecOps и ИТ Манаџмент

Дигитализирај го твојот бизнис со технологијата на иднината

 15 

години искуство

 +40 

 3 

 +50 

старши експерти

канцеларии во светот

задачи секоја година

11062b_3bc0a742dcc54a698a440056823c715f~mv2.jpg
itkonsult-2.jpg
kevink_edited.jpg

Консултантскиот тим кој дише нова технологија

Дигитализирајте го вашиот бизнис со вистинските решенија - ние помагаме!

SDNit е ИТ консултантска компанија која е посветена на создавање решенија во SecOps, DevOps, NetOps и IT менаџмент - кои навистина прават разлика. Нашата посветеност се карактеризира со скромност и длабоко искуство, со страст да најдеме вистински решенија кои го подобруваат бизнисот.

 

Нашата консултантска екипа, составена од страстни технолошки ентузијасти, ќе го земе вашиот бизнис на следното ниво со водење на вашите проекти кон успех. Заедно, ајде да го формираме дигиталниот пејзаж на иднината.

bill-thell-system-developer_edited_edited.jpg
IMG_9821.heic
Our Services

Наши услуги

SecOps

Security Operations

Во областа на SecOps, ние доставуваме најсовремени специјализирани консултантски услуги, каде нашите експерти со висок фокус на модернизација се стремат да бидат во преден план на развојот. Нашата цел е да обезбедиме оптимална безбедност и ефикасност во динамичниот дигитален свет.

NetOps

Network
Operations

Консултантски услуги со длабока компетентност во традиционалните области на мрежите. Нашата сила се наоѓа во напредната автоматизација, што ви обезбедува робустна и иднина-сигурна мрежна инфраструктура.

DevOps

Development Operations

Ние обезбедуваме консултанти со висок фокус на автоматизација и напредна експертиза во програмирањето. Со фокус на оптимизација и ефикасност, креираме глатка и иднина-сигурна облачна инфраструктура.

Менаџмент на промени

IT Management

Ние обезбедуваме менаџмент консултанти кои можат да се грижат за вашата ИТ-операција, вклучително со менаџмент, персонал и спроведување на проекти. Фокусирајте се на вашата основна деловна активност со доверба додека ние обезбедуваме оптимална безбедност и ефикасност во вашата ИТ-средина.

benify-kundcase.jpg.webp

 Случај со клиент 

Модернизација на застарената архитектура на Benify

Наши клиенти

Klarna-logo.png
lyko-logo.png
Telenor-white-logo.png
logo-tele2.png
lf_logo_fastighetsformedling.png
ericsson-logo.png
leica-logo.png
internetstiftelsen-logo.png
benify-logo.webp
sdnit-symbol-white.png

Претплатете се на
SDNit Tech Insights!


Придружете се на нашата заедница за да добиете увиди и најнови вести од светот на технологијата директно во вашиот емаил.

Nice! You're in.

Кои сме ние?

SDNit е составен од консултанти кои се исто така мајки, татковци, домашни готвачи, триатлонци, тркачи, обожаватели на научна фантастика, љубители на географија и познавачи на хорор филмови. Севкупно, ние сме 30-40 луѓе кои сакаат да прават забавни работи заедно и да работат на инспиративни задачи кај клиенти во напредни технологии.

it-foretag-google.jpg
red-midnattsloppet.jpg
sdnit-it-foretag.png

Ајде да зборуваме за технологија! Контактирајте не.

Кунгсгатан 60
111 22 Стокхолм

Одлично! Наскоро ќе ве контактираме.

bottom of page