top of page

JOBBET SOM KONSULT PÅ SDNit

Bill Thell

System Developer på SDNit

brian-levinsen-it-consultant.jpg

JOBBET SOM KONSULT

Brian Levinsen

DevOps & System Administrator Consultant

29

år i branschen

2022

anslöt till team SDNit

Python  DevOps 
Routing & Switching

 Network   Automation

Ansible   Docker

Agile/SAFE

Brian har jobbat många år i branschen och har ett stort intresse för teknik. Hemautomatisering, dataspel och hans eget IT-labb med bland annat en miljö i Kubernetes är inte bara intressen, utan delar av hans vardag. För Brian är teknik inte bara en hobby, det är en livsstil som driver hans karriär framåt.

Från Linux-guru till DevOps-innovatör

Brian har en bred teknisk bakgrund och jobbat i branschen många år. Han har en särskild förkärlek till Linux och Open-Source, men kommer framöver också lägga väldigt stort fokus på Python.

– Jag har spenderat mycket tid med IT-Ops, men DevOps är framtiden och där vill jag vara med och forma den, förklarar Brian.

Services

Expertkunnig hos kund

Hans senaste uppdrag var på en av Sveriges största teleoperatörer där han spelade en central roll som expert inom Linux-miljöer och daglig drift. Hans arbetsuppgifter var bland annat livscykelhantering och automatisering samt kontaktpersonen för teamet som hanterade den outsourcade Linux-miljön, med ett särskilt fokus på RedHat Virtualization.

 

– Att få jobba med system som man bara hört talas om tidigare var otroligt givande.

 

En viktig aspekt av uppdraget var också att initiera uppgraderingsprojekt för äldre system som CentOS 7, som närmade sig slutet av sin livscykel, och planera övergången till RedHat 9 som det nya operativsystemet.

Valet av SDNit var självklart

Brian började sin karriär på SDNit i november 2022, efter att ha stått inför valet mellan två arbetsplatser. Han beskriver hur den trevliga atmosfären, de härliga kollegorna och företagskulturen spelade en avgörande roll i hans beslut och som gör att också SDNit sticker ut som arbetsgivare.

Det var företagskulturen som avgjorde. SDNit kändes bara rätt. Det bästa är definitivt de trevliga kollegorna, den vänskapliga atmosfären och de roliga aktiviteterna.

 

När det kommer till arbetsplats, så står han stadigt framöver på SDNit. Med en kombination av teknisk expertis, en passion för innovation och en arbetsplats som stödjer hans ambitioner, är han redo att fortsätta sin resa i teknikens värld. 

 

– Att vara en del av SDNit betyder att jag kan växa både professionellt och personligt, och det är något jag värdesätter högt, avslutar Brian.

På SDNit kan jag växa både professionellt och personligt vilket jag värdesätter högt.

it-consultants-stockholm_edited.jpg

Vill du också bli en en del av vårt team?

Vi är alltid på jakt efter nya stjärnor till oss.

bottom of page