top of page

JOBBET SOM KONSULT PÅ SDNit

Bill Thell

System Developer på SDNit

JOBBET SOM KONSULT

Bill Thell

System Developer på SDNit

7

år i branschen

2022

anslöt till team SDNit

Python  DevOps 
Routing & Switching

 Network   Automation

Ansible   Docker

Agile/SAFE

Bill är en skicklig systemutvecklare med stark passion för teknik. När han inte trollar fram kodraderna på sitt tangentbord, kan du hitta honom glidandes på skateboard, surfa på vågorna, umgås med sina vänner och familj, eller helt enkelt utforska den vackra naturen. 

Vägen till SDNit

Bill joinade teamet i maj 2022, lockad av SDNit's unika företagskultur och specialiseringen inom nätverk och infrastrukturautomation. Här har han hittat en arbetsplats som matchar hans tekniska kompetens och intressen perfekt. Han beskriver sina kollegor som "helsköna" och älskar den ödmjuka och avslappnade atmosfären. 

– Här har jag inte bara hittat en arbetsplats där jag får utvecklas, utan också en stark gemenskap med mina kollegor. 

Services

Fullt fokus på nätautomation

Just nu är Bill på uppdrag på ett stort telekommunikationsföretag där han jonglerar med nätautomation i deras egna molnplattform. Det som verkligen kittlar hans tekniska nerver är komplexiteten i projektet och de spännande utmaningarna som dyker upp varje dag. Han tycker det är riktigt kul att få knåpa kod i Python för att bygga en sprillans ny klient för ett system som används i automatiseringar.

 

Att få jobba med nätautomation är riktigt kul. Komplexiteten i projekten och de dagliga utmaningarna får mig triggar att triggas igång.

 

Några buzzwords han tror kommer spela en större roll framöver är MLOps och AI, och är övertygad om vikten av att vara öppen för förändring och att hålla sig uppdaterad inom branschen.

SDNit är en plats där teknik står i centrum

När Bill inte är ute på uppdrag eller sveper fram på sitt skateboard, njuter han av gemenskapen med sina härliga kollegor. För honom är SDNit mer än bara ett jobb; det är en plats där teknik står i centrum och där han får vara med och forma den spännande framtiden inom IT. 

 

SDNit är ett grymt företag med en fin kultur. Mer än vad jag vågat hoppas på! Det som andra IT-bolag säger att dom har, det har vi här – på riktigt.

 

För Bill är SDNit en idealisk arbetsgivare för de som vill få möjlighet att utvecklas och följa sin passion inom sitt tekniska område. Här får han också jobba tillsammans med duktiga och engagerade kollegor som delar hans intressen och ambitioner och där man jobbar tillsammans som ett team. Något han värderar högt för att ständigt utvecklas inom sitt intresseområde - systemutveckling och nätautomation.

Det alla konsultbolag säger att dem
har, har SDNit på riktigt.

bill-thell-system-developer_edited_edite

Vill du också bli en en del av vårt team?

Vi är alltid på jakt efter nya stjärnor till oss.

bottom of page