top of page
download.png
  • Skribentens bildSDNit

Konsultföretaget SDNit förenklar leveransen av Multi Tenant-lösningar med Cisco DNA Center


Förenklad leveranse av Multi Tenant-lösningar med Cisco DNA Centerx
Intergrationsflödet för Multi tenant-lösning

SDNit har en portfölj av framgångsrika konsultprojekt. Nu vidgar man horisonten och utnyttjar sin omfattande expertis för produktutveckling. Med sin djupa förståelse för teknik och en beprövad erfarenhet av att leverera högkvalitativa lösningar har SDNit utvecklat en metod för automatiserad deployment av templates och Ciscos Zero Touch Provisioning (ZTP).


Optimerad automation


Genom ett samarbete med en av sina kunder i telekomsektorn har företaget utökat funktionaliteten i Cisco DNA Center genom programmering i Python och FastAPI. Det primära målet var att bygga en sömlös multi-tenant support i befintliga system och automatisera onboarding-processen för nya enheter. Även om detta, till viss del, var möjligt tidigare har SDNit lyckats förenkla och förtydliga processen. Metoden som använts ger en optimerad automation av systemet och möjliggör en förbättrad integration med andra system.


"Automation lämpar sig utmärkt för detta fall och ger betydande mervärde. Lösningen öppnar även dörrar för ytterligare effektiviseringsmöjligheter framgent.” säger Stefan Hedenström, VD för SDNit.


Höjer kvaliteten och tar bort onödig administration


Utvecklingen av denna API-integration mot Cisco DNA Center innebär en betydande resursbesparing för användare eftersom administrationen för systemet minskar avsevärt. Processer som annars består av flera steg görs nu i ett automatiserat flöde. Mindre manuellt arbete innebär också mindre risk för mänskliga misstag. Dessutom höjs kvaliteten då element i plattformen provisioneras på exakt samma sätt varje gång. Den ökade flexibiliteten, som den här typen automatisering innebär, ger också en annan möjlighet att anpassa sitt erbjudande efter sina kunders behov.


"Den här leveransen gör att vi är väl positionerade för att stödja andra kunder på deras automatiseringsresa och förbättra användningen av deras befintliga plattformar. Projektet är också en tydlig markör för vår ställning som en pålitlig och progressiv partner inom nätverksautomatisering vare sig det gäller kompetensförsörjning eller mjukvaruutveckling.” säger Ronnie Qvist Säljchef på SDNit.


För mer information, vänligen kontakta:

Namn: Stefan Hedenström, VD SDNit

Telefonnummer: +46 (0) 70 309 02 52Om SDNit


SDNit är ett team med passionerade, intresserade och nyfikna tekniska specialister inom nätverk, cloud, och säkerhet. Vi jobbar bland annat med nätverk, automatisering och programmering tillsammans med våra kunder. Vår företagskultur bottnar i samarbete, kunskap och glädje, där vi mår bra och presterar på topp.


Företaget har kontor i Sverige, Spanien och Makedonien. Efter att tre år i rad ha blivit utsedd till Gasellföretag har SDNit i år tilldelats Mästargasellen, en utmärkelse vi är otroligt glada och stolta över. Vi strävar alltid efter att vara i framkant av den senaste teknologin och applicera den på ett innovativt sätt för att förbättra och effektivisera våra kunders verksamhet. Vår kontinuerliga tillväxt är ett tydligt bevis på att vi lyckas med det och är en uppskattad partner för våra kunder.54 visningar

Kommentare

Kommentare konnten nicht geladen werden
Es gab ein technisches Problem. Verbinde dich erneut oder aktualisiere die Seite.
bottom of page