top of page

Vi automatiserar din IT med framtidens teknologi

Som din digitala partner är vårt mål att ta din verksamhet till nya digitala höjder med den senaste och den coolaste tekniken. Med oss får du innovation, kundfokus och en touch av digital magi. Tillsammans skapar vi morgondagens affärsmöjligheter och göra din digitala resa både spännande och framgångsrik.

SecOps

Сите наши консултанти во рамките на SecOps имаат силен фокус и искуство во модернизацијата и ефикасноста во областа. Од ова, можеме да понудиме стручни/специјалистички консултантски услуги во областа. Ако сакате само традиционален администратор, пропуштате консултанти кои се специјализирани за модерен начин на градење ефективни, силни и брзи безбедносни решенија.

Имаме консултантски услуги, на пр. во рамките:

 • Мрежна безбедност

 • Специјалисти за ИТ безбедност во инфраструктурата со експертиза за Linux/Windows

 • Тестови за пенетрација

 • Безбедносни анализи/совети

 • Работење и управување со ИТ безбедносни решенија со фокус на автоматизација

 • Консултации/набавки

 • Техничка стратегија

DevOps инфраструктура/облак

Во областа на DevOps инфраструктура/cloud ние нудиме стручни/ специјалистички консултантски услуги каде сите наши консултанти имаат силен фокус на автоматизација и длабоко познавање во програмирањето.

Ако сакате традиционален Linux/Windows sysadmin, можете да контактирате со некој друг - само се шегуваме, но генерално сме специјализирани за современиот начин на градење инфраструктурни/cloud решенија.

Имаме консултантски услуги, на пр. во рамките:

 • CloudOps каде што имаме експертиза за различни облак решенија како што се AWS и Azure

 • Специјалисти за инфраструктура со програмерско знаење и експертиза во Linux/Windows на дното

 • Инфраструктура/Cloud Design

 • Миграција

 • Оптимизација

 • Решавање проблеми

 • Работење и управување со фокус на автоматизација

 • Консултации/набавки

 • Техничка стратегија

NetOps

Ние нудиме стручни/специјалистички консултантски услуги во традиционалните мрежни области.
Решивме да станеме пионери во Шведска како водечка консултантска фирма во брендот на мрежна автоматизација, каде што веќе имаме повеќе од неколку експерти кои работат денес.

Имаме консултантски услуги, на пр. во рамките:

 • Мрежна автоматизација

 • Обука/работилници за мрежна автоматизација

 • Мрежен дизајн

 • Имплементација/Миграција

 • Оптимизација

 • Решавање проблеми

 • Работење и управување

 • Консултации/набавки

 • Техничка стратегија

IT Management

Ако сакате да го преземеме управувањето со ИТ, персоналот и имплементацијата на проектот, можеме да го преземеме вашиот проект.


Контактирајте не за да разговараме за вашите идеи и да добиете предлози за тоа како можеме да ви помогнеме!

Nearshore

Ја комбинираме нашата техничка експертиза и знаење за да им помогнеме на нашите клиенти да развијат извонредни решенија.

 

Со остар фокус на резултатите водени од квалитетот, ние сме сигурен партнер за аутсорсинг за компаниите кои сакаат да растат побрзо со нашите економични решенија.

Контактирајте не

SDNit AB (559008-9230)

Кунгсгатан 60, 111 22 Стокхолм, Шведска

+46 87 73 23 00

 • LinkedIn

Ви благодариме за апликацијата! Ќе стапиме во контакт со вас што е можно побрзо!

bottom of page