top of page

Кариера во СДНит

Мрежен инженер

Дали сте звезда во креирање и оптимизирање на мрежни решенија? 🌐 Дали ви е предизвик да ги водите компаниите низ комплексниот мрежен пејзаж? Тогаш вие сте она што го бараме!

Стокхолм

За работата

Во моментов бараме Мрежен Инженер кој е подготвен да биде централен играч во помагањето на нашите клиенти да го остварат својот мрежен потенцијал. Како Мрежен Инженер кај нас, ќе бидете тие кои планираат, имплементираат и оптимизираат мрежни решенија. Ќе бидете јачкачката во мрежата која обезбедува стабилно функционирање и високи перформанси во нивната мрежна околина. Вашиот работен аспект ќе вклучува сè, од дизајн до решавање на проблеми.

 

Исто така, ќе работите на:

  • Дизајнирање и имплементација на мрежни решенија за оптимални перформанси и безбедност.

  • Одговорност за постојано надгледување и оптимизација на мрежната инфраструктура.

  • Соработка со клиенти и внатрешни тимови за безпрекорна мрежна средина.

  • Извршување на решавање на проблеми и управување со инциденти за брзи и ефикасни одговори при мрежни дефекти.

  • Автоматизација од нови поставувања до веќе установени процеси.

За вас

Ние бараме искусен мрежен инженер со длабоки познавања во областа на мрежите и дата-центрите. Вие треба да бидете запознати со технологии како рутинг, префрлање и заштитни зони, како и да имате искуство во работа со различна хардверска и софтверска опрема од специфични производители. Сертификати или слични квалификации се предност.

 

За нас, личноста е еднакво важна како и техничките вештини. Го цениме вашето скромност и природен талент за соработка. Вие сте тимски играч кој ужива во споделувањето на знаење и искуства со колегите. Ако сте самостоен решавач на проблеми i кој се чуствува комфорно во да работи во тим, тогаш точно вас ве бараме. Вашата способност да се адаптирате на нови технологии и предизвици е важно.

 

Дополнително, предност е ако сте вешти или имате интерес кон автоматизација на мрежите.

 

Звучи ли ова како вашиот следен предизвик? Испратете ја вашата апликација денес и станете дел од нашиот предан тим!

bottom of page