top of page

СЛУЧАЈ СО КЛИЕНТ

Benify

Водечката платформа на пазарот за бенефиции, компензации и комуникација

benify-kundcase.jpg.webp
benify-logo.webp

Benify е глобален пионер во управувањето со бенефиции. Со илјадници клиенти низ целиот свет, тие нудат иновативни технички решенија за правење на персоналните бенефиции едноставни, достапни и значајни. По одлуката на Benify да ја модернизира својата системска архитектура, ние станавме дел од развојниот тим на тоа патување. Заедно работевме за создавање на поагилна, понапредна и побезбедна дигитална инфраструктура, со цел да се задоволат идните потреби и предизвици на компанијата. Benify беше одговорен за архитектурата, додека SDNit помагаше со имплементацијата. Ова е одличен пример како можеме да поддржиме компании во преминот од старата кон новата архитектура.

Од стара архитектура до

успех

Benify разви модерна и добро осмислена архитектура наменета за целта, и тука SDNit влезе за да помогне со имплементацијата.

Преку реформирање на постојната архитектура со пристап базиран на микроуслуги се создадоа можностите за модуларен развој и агилност кои претходно беа незамисливи. Тука, API-гејтвеј играше централна улога во фино подесување на протокот на сообраќај и значително подобрување на перформансите.

Безбедноста беше приоритет. Затоа беше интегрирано Управување со идентитет и пристап (IAM) за да се обезбеди доверлива автентикација и авторизација. Ова гарантираше висока безбедност за идентитетот на секој корисник. Исто така, беа создадени интерфејси со ниска кодирање кои го ефикасизираа развојот на нови услуги и значително го намалија времето за влегување на пазарот, помагајќи на Benify брзо да се прилагоди на потребите на пазарот.

 

– Во нашата цел, да ја олесниме интеграцијата, беше постигната со новата интеграциона платформа." översätts som "– Нашата цел, да ја поедноставиме интеграцијата, беше постигната со новата платформа за интеграција.

За да се постигне висока достапност и проактивно мониторинг, беше интегрирана облачна платформа која се користи за мониторинг и анализа на перформансите на апликации и инфраструктура. Ова обезбеди ценети увиди за перформансите и здравјето на системот.

Magnus Hedner, шеф на интеграција во Benify.

Новата архитектура ни овозможува да го развиваме нашето понудување за клиентите побрзо, полесно и побезбедно.

benefits_talking.jpg-2.webp
benify-kundcase.jpg.webp

Со модернизираната архитектура на место, беа забележани јасни предности, вклучувајќи погладок проток на податоци, зголемена агилност за задоволување на нови потреби на клиентите, подобрена безбедност на податоци и одржување на перформансите дури и под голем товар.

– Добивме систем кој е лесен за работа, изграден на модерни принципи базирани на компоненти, кој можеме да го скалираме според потребите.

Модернизираниот систем ослободи тим за развој за иновации и креативност преку автоматизација, а континуираното логирање и анализа овозможија подобрувања со тек на времето. Структурата на API-портата, со Управување со Идентитет и Пристап (IAM), гарантираше оптимални перформанси и безбедност. Посветени, високодостапни кластери го зголемија стабилноста. Користејќи алатка за мониторинг и анализа, можевме проактивно да откриваме и решаваме потенцијални проблеми пред тие негативно да влијаат на бизнисот.

– Соработката со SDNit одлично функционираше. Добивме компетентна помош за поставување и оптимизација на новата инфраструктура.

Со оваа модернизирана инфраструктура, Benify не само што го зголеми својот технички капацитет, туку и постави темел за долгорочен раст и иновативен развој. Тоа не беше само технолошка трансформација, туку и патување кон создавање модерна и ефикасна платформа за идните предизвици на Benify.

Безбедноста

беше приоритет

Соработката со SDNit одлично функционираше. Добивме компетентна помош за поставување и оптимизација на новата инфраструктура.

magnus-hedner-benify.jpeg

Магнус Хеднер

Шеф на Интеграција во Benify

САКАТЕ ДА ЗНАЕТЕ КАКО МОЖЕМЕ
ДА ВИ ПОМОГНЕМЕ?

Контактирајте ме, за да зборуваме повеќе!

Ronnie_edited.jpg

Рони Квист
Менаџер за Продажба, SDNit

bottom of page