top of page

JOBBET SOM KONSULT PÅ SDNit

Bill Thell

System Developer på SDNit

DSC01562.JPG

JOBBET SOM KONSULT

Emilija Trpchevska

DevOps Consultant på SDNit

7

år i branschen

2021

anslöt till team SDNit

Python  AWS 
Containers

 Serverless   Terraform

Helm   Kustomize

Ansible GitHub 

Emilija är en passionerad bergsbestigare och utomhusentusiast som finner lika stor glädje i att klättra i bergstoppar som i att navigera i molnet. När hon inte erövrar klippor eller simmar ute i naturen, kan du hitta henne på SDNit, där hennes tekniska expertis inom Cloud Computing och DevOps kommer till sin fulla rätt.

Passion för teknik och bergstoppar

Emilijas intressen sträcker sig från att bestiga bergstoppar till att utforma molnbaserade lösningar. Med en bakgrund inom Cloud Computing, Kubernetes och Infrastructure as Code, ser hon fram emot att utöka sin kunskap till att inkludera fler molnleverantörer och specialisera sig inom säkerhet, med sikte på DevSecOps-roller.

– Jag ser fram emot att utöka mina kunskaper inom fler molnleverantörer och specialisera mig inom säkerhet för att kunna göra en smidig övergång till DevSecOps-rollen. 

Om Emilija

Automatisering en mer central roll

Emilija ser fram emot de kommande åren inom DevOps med en medvetenhet om de utmaningar som väntar. För henne ligger nyckeln i att balansera mjukvaruleveransens hastighet med kvalitet. Hon noterar att DevOps nu utvecklas mot mer specialiserade roller som Site Reliability Engineering och Platform Engineering, där automatisering spelar en central roll.

 

För mig ligger utmaningen inom DevOps i att hitta balansen mellan mjukvaruleveransens hastighet och kvalitet. Automatisering blir allt viktigare för att frigöra tid för innovation istället för underhåll.

SDNit: en arbetsplats med stark drivkraft

Emilija blev en del av SDNit-familjen i maj 2021, lockad av företagets proaktiva kultur och möjligheten att utvecklas genom arbete med olika klienter. För henne är det viktigt att vara i en miljö där transparens, flexibilitet och tillväxtmöjligheter är i fokus. Också fantastiska kollegor som alltid finns där när det behövs.

 

Hos SDNit finns en driven arbetsmiljö som är både motiverande och inspirerande. Företaget erbjuder transparens, flexibilitet och gott om utrymme för tillväxt och professionell utveckling. 

 

På SDNit arbetar hon med att optimera CI/CD-processer på Amazon Web Services, där hennes tekniska skicklighet kommer till nytta.

Här på SDNit får jag möjlighet att utvecklas och utmana mig inom området varje dag

SDNit är en arbetsplats med stark drivkraft som motiverar och inspirerar mig varje dag.

7_edited.jpg

Vill du också bli en en del av vårt team?

Vi är alltid på jakt efter nya stjärnor till oss.

bottom of page