top of page
download.png
  • Skribentens bildSDNit

SDNit är nu första Cisco DevNet Specialized Software Partner i EMEA

Uppdaterat: 7 okt. 2022

SDNit, konsultföretag i framkant när det gäller nätverksautomatisering, är tidigt ute som första Cisco DevNet Specialized Software Partner i EMEA. Genom partnerskapet kompletterar SDNit befintliga återförsäljare och är en ren kompetenspartner (non reseller) som kan stötta både partnerled och direktkunder. Traditionellt arbetar Ciscos partners med hårdvara och utmärkelsen gör SDNit till den andra Software Partnern i världen. SDNit insåg tidigt vikten av detta partnerskap och har snabbt klarat av att leva upp till de tuffa krav som Cisco ställer gällande kompetens, certifieringar, mognad i processerna kring mjukvara och genomförda referensfall med kunder.

Det finns en enorm styrka i DevNet-programmet, som är exakt vad marknaden behöver för att ta fart på riktigt. Det är ingen tvekan om att nätverksautomatisering och mjukvarubaserade nätverk är framtiden utan endast en fråga om när alla bygger sina nätverk så.

- Stefan Hedenström, VD, SDNit



DevNet-partnerskapet och de certifieringar som krävs handlar om hur man skriver applikationer till och utvecklar integrationer mot Ciscos system och lösningar. Inom DevNet ryms Ciscos produkter för bland annat mjukvarudefinierade nät, säkerhet, moln, datacenter och IoT.

SDNit har sedan starten 2015 haft en utpräglad strategi att satsa på automatisering och programmering för nätverk. Företaget har sedan dess haft en mängd av uppdrag inom området och kommit en lång väg erfarenhetsmässigt. SDNit har länge följt utvecklingen inom Cisco DevNet-spåret och varit imponerade av programmets omfattning och kraft.

Vi är otroligt stolta över vårt team som tagit sig an denna utmaning. De har fokuserat på att skaffa sig kunskap för att ta de Cisco DevNet-certifieringar som behövs, skrivit certifieringstester, programmerat en fantastisk lösning mot Ciscos API:er, samtidigt som de har levererat i olika kundprojekt.

- Daniel Nihlén - Teamledare hos SDNit.


SDNits mål är att hjälpa sina kunder och partners att på bästa sätt utnyttja potentialen i automatisering, mjukvarudefinierade nät och API-lösningar i befintliga och framtida lösningar. SDNits ambition är att i slutändan automatisera bort sig själva och föra in kompetensen hos kunder och partners, så de blir helt självgående.


Vi ser verkligen fram emot att jobba tillsammans med Cisco, kunder och partners inom området som vi som företag är så passionerade av. Tillsammans kan vi göra något som är en riktig ”game changer” för nätverksbranschen.

- Stefan Hedenström, VD, SDNit



Om SDNit - Teknikkonsult inom Nät, Cloud och Säkerhet

SDNit är ett team med passionerade, intresserade och nyfikna tekniska specialister inom nätverk, cloud, och säkerhet. Vi jobbar bland annat med nätverk, automatisering och programmering tillsammans med våra kunder. Vår företagskultur bottnar i samarbete, kunskap och glädje, där vi mår bra och är duktiga på det vi gör. SDNit utsågs 2020 till ett Gasellbolag, vi är otroligt glada och stolta över det, mindre än 1 procent av Sveriges aktiebolag uppfyller kraven för att få kallas Gasellföretag. För mer information, kontakta

Stefan Hedenström, VD, SDNit AB

Tel.: +46 (0) 70 309 02 52

Mail: stefan.hedenstrom@sdnit.se https://sdnit.se/

Comments


bottom of page