top of page

JOBBET SOM KONSULT PÅ SDNit

Bill Thell

System Developer på SDNit

EL TRABAJO COMO CONSULTOR

Sasho Ristovski

DevOps Consultant en SDNit

10

años en la industria

2018

unió al equipo de SDNit

Python  DevOps 
API GATEWAY

 Kubernetes   Automation

Serverless   Javascript

Cloud

Sasho är en teknikentusiast som har hittat sin plats på SDNit. För honom är arbete och teknik ett sätt att följa sina intressen och utvecklas kontinuerligt. Han har knäckt koden för att balansera arbetslivet med sina intressen och skapar magi både på och utanför jobbet.

Utveckling av sina tekniska skills

Sasho har varit en del av SDNit i fem år. Hans resa började tack vare en väns rekommendation. Han kände direkt att företagets kultur och värderingar är något han själv står bakom och hoppade på tåget. Han har sedan dess utvecklat en imponerande teknisk skicklighet inom områden som molnlösningar, DevOps, programmering och automation.

– På SDNit har jag fått utveckla min tekniska kompetens till en helt ny nivå, vilket är riktigt roligt.

Om Sasho

Rockar DevOps och SRE

Just nu rockar Sasho på sitt uppdrag hos Benify som SRE/DevOps Integration Specialist. Det bästa med uppdraget? Att han och hans team omformar äldre applikationer till en modern mikrotjänstarkitektur, och det är precis lika spännande som det låter! Han tycker det är kul att använda nya verktyg för att göra den nya arkitekturen till verklighet.

 

– Att få omvandla äldre applikationer till en modern mikrotjänstarkitektur är precis lika spännande som det låter! Vi använder nya verktyg för att göra den nya arkitekturen till verklighet.

För framtiden har Sasho stora planer! Han tror att maskininlärning och AI kommer att dominera teknikens framtid och vill därför fördjupa sig inom Machine Learning Operations (MLOps) och AI, där datahantering och säkerhet kommer att spela en avgörande roll.

På SDNit finns en fantastisk gemenskap

På SDNit är Sasho en del av ett sammansvetsat team. Han uppskattar möjligheten att växa både på personlig och teknisk nivå, och han ser SDNit som en stor "familj". Oavsett om de arbetar på projekt eller deltar i teamaktiviteter i alperna, har Sasho och hans kollegor alltid roligt tillsammans.

 

– Att vara en del av SDNit har varit en fantastisk resa för mig. Här har jag inte bara utvecklats tekniskt utan också som person. Vi är verkligen som en familj, och det är alltid kul att arbeta tillsammans oavsett om det är i projekt eller under teamaktiviteter i alperna

 

Sasho är en stjärna när det kommer till teknik. Med sin tekniska kompetens och positiva inställning är han en tillgång för SDNit och de tekniska utmaningar som kommer deras väg!

På SDNit är vi som en familj, och det är alltid kul att jobba tillsammans, oavsett om det är i projekt eller under teamaktivitet i alperna.

sasho-red.jpg

¿Quieres formar parte de nuestro equipo también?

Siempre estamos en busca de nuevas estrellas para unirse a nosotros.

bottom of page