Välkommen. Såhär jobbar vi på SDNit. Vi älskar ordning men hatar byråkrati.

Här är det närmaste personalhandbok vi kommer. Öppet och levande. Saknar du något här, säg till dn@sdnit.se. Detta dokument byggs på vart efter.

Vi jobbar

Vi jobbar med avancerad teknik hos tekniskt orienterade kunder. Många av oss drivs av kunskapstörst och viljan att lära. Att ta certifikat eller bidra till open source ser vi som positivt och kul.

Vi jobbar ungefär 40 timmar per vecka. Vi skapar även tid för att komma loss från kunduppdrag och ses. Övertid existerar om ett kunduppdrag tillfälligt är krävande, men det är inte särkilt vanligt.

Vi ses

Många av oss jobbar ute hos våra kunder större delen av tiden. För oss är det viktigt att inte någon känner sig övergiven ute hos kund. Därför har vi Coworking Fridays där vi ses och arbetar tillsammans. Antingen tar man med sig kundjobb, jobbar på något internt eller pluggar till nästa cert.

När vi ses så gör vi det oftast i publika coworking spaces som jnatwork.se eller www.cafeco.se.

Vi hörs

Som sagt så jobbar vi mycket ute hos våra kunder. Som anställd hos SDNit blir du en kollega med våra kunder och kollega med alla på SDNit.

Med SDNit kollegorna hänger vi på Slack chat där vi har vårt virtuella fikarum och utbyter erfarenheter m.m. kollegor emellan.